Skip to content
Kevin Bridges
Kevin Bridges

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den populære skotske komiker vender tilbage til Danmark på sin kommende The Overdue Catch-Up Tour, hvor han indtager scenen i Koncertsalen 14. oktober.

Kevin Bridges, der er kendt fra blandt andet Live at the Apollo, er klar til igen at få danskerne til at trille af grin ovenpå det anmelderroste show Brand New, som han besøgte Danmark med et udsolgt show i 2019.

Den skotske komiker har efterhånden været fast inventar på britisk TV i mange år. Efter at have medvirket i shows som Live at the Apollo og Have I Got News For You, blev han vært for den anmelderroste dokumentarserie på BBC1 Kevin Bridges – What’s The Story. I 2014 kunne han ligeledes tilføje forfatter til CV’et med selvbiografien ’We Need To Talk About… Kevin Bridges’, der blev en Sunday Times Best Seller.

I 2018 optrådte han imponerende 19 gange på Skotlands legendariske venue The Hydro i Glasgow – og anmelderne elsker også Bridges, når han begiver sig ud i stand-up disciplinen.

Hans seneste show Brand New vandt da også prominente anmelderes gunst, der blandt andet skrev:

”restores observational comedy’s edge…” – The Guardian

“a comedy masterclass” – The Herald

“an edge seldom found in mainstream comics” – Mail On Sunday

“Blessed with that extra smidgin of God-given talent” – The Times

Bridges’ tidligere turneer har slået billetsalgsrekorder og sikret ham priser fra blandt andet Ticketmaster og Ents24 for Fastest Selling Ticket of the Year. Nu kan danske fanst glæde sig til igen at opleve den sjove skotte på dansk jord, når han besøger Koncertsalen i København til efteråret på sin The Overdue Catch-Up Tour.