Skip to content
The Libertines
The Libertines - support: Elias Bender Rønnenfelt + Internet Friends

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

The Libertines markerer 20-års jubilæet for debutalbummet Up The Bracket med en række koncerter i både England og resten af Europa i 2022. Danske fans kan derfor glæde sig til genforening med de rebelske Boys in the Band, når de indtager Store Vega 1. november.

“The Greatest Rock N Roll Story Of Our Generation” NME

“They were the band that put raw, unpolished rebellion back into British rock’n’roll and swept up an entire generation in their wake.” The Guardian

Det engelske band med excentriske Pete Doherty og Carl Barât i front behøver næppe nogen større introduktion, til trods for, at det er 20 år siden udgivelsen af debutalbummet Up The Bracket, og at de ikke har turneret udenfor England i næsten et årti.

The Libertines har med deres ærkebritiske lyd og attitude sat deres aftryk som et af 00’ernes mest berømte og berygtede bands. Debutalbummet Up The Bracket fra 2002 indbragte bandet den prestigefyldte pris for Best New Band ved NME Awards. Deres selvbetitlede anden plade The Libertines fra 2004 toppede den engelske albumhitliste og vakte begejstring hos anmeldere i hele verden. Kort tid efter gik bandet dog i opløsning, og medlemmerne har i mellemtiden haft gang i hver deres respektive musikalske projekter.

Libertinerne Pete Doherty, Carl Barât, Gary Powell og John Hasall blev genforenet i 2014, hvor de gav et brag af en genforeningskoncert i Londons legendariske Hyde Park. Koncerten måtte stoppes flere gange undervejs på grund af publikums store begejstring for gensynet med det populære band. Samme år slog firkløveret gnister til en komplet udsolgt koncert i Store Vega, hvor der var gensynseufori hos både fans og anmeldere.

Til november antænder det tohovedede rockmonster igen gnisten i Store Vega, hvor danske fans kan glæde sig at skråle med på generationshymner som ”Time for Heroes”, ”Don’t Look Back Into the Sun”, ”Can’t Stand Me Now” og mange flere.