Skip to content
Yamê
Yamê

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Yamê giver headliner-koncert i Danmark til efteråret

Fransk-camerounske Yamê har sit musikalske ophav i R&B, Hip Hop og jazz, hvor han tilsat alt fra rap, trap, soul, jazz og afrobeat har formået at skabe sin egen unikke lyd og kunstneriske håndværk, der ikke har én bestemt og definerbar genrebetegnelse.

 

Den fremadstormende kunstner debuterede i 2020 med udgivelsen af sit Bantu Mixtu Vol. 1. Han fik for alvor vind i sejlende med debutalbummet ELOWI fra 2023, hvor det virale track ”Bécane” segmenterede hans unikke musikalske univers og melodiske vokal og tonehøjder.

 

Som musiker er han hjemmevant både som solopianist og sammen med sit band, og er fra barnsben blevet influeret af Camerounsk musik, samt jazzscenen og jam sessions i Paris han har været en del af gennem årene.

 

Yamês musikalske univers har allerede opnået anerkendelse fra toneangivende figurer i musikverden, herunder navne som Timbaland og Stromae, en #1 på Global Spotify Viral charts og indbragt ham en pris til Victoires de la Musique.

 

Til efteråret fylder han salen i Pumpehuset med lyd, der kan vække appetitten hos mangt en musikinteresseret. Gå ikke glip af Yamê søndag 3. november.