Skip to content

Alvah

Alvah – Kunstner, sangskriver og producer

Oslo-fødte Alvah bragede ind på den skandinaviske musikscene i 2019 med sin debutsingle “Precious Prey”. Hendes karakteristiske lyd, en blanding af art pop og rnb med rå, følelsesladede tekster, fik hurtigt tilslutning fra både fans og magasiner og sikrede hende eftertragtede pladser på nogle af landets største festivaler. Hendes debut-EP “Hindsight” er blevet bemærket internationalt, og musikvideoen til førstesinglen “Molly” havde premiere i det prestigefyldte Wonderland Magazine UK.

Alvahs sangskrivning afslører en utrolig visdom og skønhed, og hun har vist en enestående evne til at skabe en dyb forbindelse til sine fans gennem sin musik. Alvahs musik er allerede blevet rost af anmelderne, og hun har optrådt på UHØRT Festival og Journey Fest.

Hendes kunstneriske talent vokser konstant, og det er tydeligt, at Alvah er i gang med at etablere sig som en blivende kunstner i musikverdenen.

Booking kontakt

Luna Balslev
Project Manager & Agent
luna@allthingslive.com
+45 2856 3452

Connie Pedersen
Booking Manager – Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Alvah

Alvah

Ingen kommende events

Book Alvah

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2