Skip to content
Anders Grau
Anders Grau

ANDERS GRAU

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes som konferencier

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Anders Grau debuterede som standupkomiker i 2011, og det store publikum oplevede ham for første gang ved Zulu Comedy Gallaen i 2012. Han vandt året efter Talentprisen ved samme arrangement. Anders optrådte som sidekick i ”Det Alt For Store Linda P Show”, og var sammen med Martin Høgsted vært på P3’s lørdagsprogram ”Selskabet”. Stemningen i Anders Graus stand-up leder tankerne hen mod Niels Hausgaards fortællinger. En helt igennem fængslende storyteller-stil, der tager udgangspunkt i dagligdagen, men oftest udvikler sig i absurde retninger.

Anders Grau kunne i 2017/2018 opleves som den fiktive vejrvært i ”Vejret på DR2”, og står sammen med Martin Høgsted bag idé og manus til DR3’s komedieserie ”10 år efter”, hvori de begge spiller hovedrollerne. Anders Grau er ikke bare en fremragende historiefortæller og komiker, men kan ligeledes engageres som konferencier.

Anders Grau

Book Anders Grau

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2