Skip to content

Ankerstjerne

  • En af de største sangskrivere herhjemme

  • Et utal af platincertificeringer

  • Artist, sangskriver, producer og tidligere X-Factor dommer

For elleve år – og endnu flere radiohits siden udgav Ankerstjerne sit selvbetitlede debutalbum. Siden har han modtaget platincertifikater i flæng for sin musik – både som artist, sangskriver og producer og sideløbende med sin artistkarriere har Ankerstjerne bidraget til skabelsen af nogle af dansk musiks største hits, heriblandt Rasmus Seebachs ”Øde Ø”, ”I Mine Øjne” og ”Olivia” samr Burhan G’s “Din For Evigt”, “Kalder Mig Hjem” og “Karma”.

Debutalbummet Ankerstjerne kom i kølvandet på hans første single under eget navn, ”Tag Hvad Du Vil” med Burhan G. Nummeret gik nummer to på både single og airplay-hitlisten og resulterede i Ankerstjernes første platincertificering. Anden single ”Nattog” med Peter Bjørnskov udkom en uge før albummet og opnåede også platin. Ankerstjerne blev gæstet af navne som Rasmus Seebach, Burhan G, Xander, Alberte Winding og Sarah West.

Efter en travl og succesrig periode som sangskriver og producer for Rasmus Seebach,Burhan G, Nik & Jay m.fl. udgav Ankerstjerne sit andet album For Os i 2015, som affødte hitsingler som ”Lille Hjerte” og ”Mit Navn I Lys” og havde gæster som Burhan G, Joey Moe og Shaka Loveless.

Selvom Ankerstjerne siden da har valgt at bruge sine talenter på sangskrivning, TV- blandt andet som dommer i X Factor og andre projekter, så har han ikke glemt, hvor det hele startede, følelsen af at komme tæt på publikum og udøve sin musik live sitre stadig i ham.

Highlights som artist:

  • Single: ”Tag Hvad Du Vil” feat. Burhan G (2011) – Tripple Platincertificeret
  • Single: ”Nattog” feat. Peter Bjørnskov (2011) – Platincertificeret
  • Debutalbum: Ankerstjerne (2011) – Dobbelt Platincertificeret
  • Album: For Os (2015) – Platincertificeret
  • Single: ”Lille Hjerte” feat Shaka Loveless (2015) – Dobbelt Platincertificeret
  • Single: ”Mit Navn I Lys” feat. Isaac Kasule og Lille (2015) – Platincertificeret

 

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Ankerstjerne

Ankerstjerne

Ingen kommende events

Book Ankerstjerne

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2