Skip to content

CARSTEN BANG

Carsten Bang: Alsidig Underholder

KOMIKER | KONFERENCIER | OPTRÆDER OGSÅ PÅ ENGELSK | FIRMAARRANGEMENTER | PRIVATARRANGEMENTER | UDDANNELSESINSTITUTIONER

Komiker og Konferencier

Carsten Bang, en af Danmarks mest erfarne komikere, har underholdt publikum siden 1991. Med en unik evne til at ramme publikums lattermuskler med intelligent og underfundig stand-up, leverer han altid en uforglemmelig optræden.

Hans alsidighed som kunstner gør ham perfekt til forskellige begivenheder – uanset om det er en firmafest, et privatarrangement eller en særlig begivenhed. Carsten kan også engagere sit publikum som en dygtig konferencier, der med charme og skarphed binder arrangementer sammen og skaber den perfekte atmosfære.

Engelske Shows og Inspirerende Taler

Carsten Bangs komiske talenter kender ingen sproggrænser. Han har optrådt på engelsk med stor succes og har international erfaring, herunder optrædener på verdens største kulturfestival, ‘Edinburgh Fringe’. Med sit unikke materiale og evne til at forstå forskellige kulturer kan Carsten underholde og engagere et bredt, engelsktalende publikum.

Udover underholdning er Carsten også en inspirerende taler, der deler sin indsigt og livsfilosofi. Han er en populær valgmulighed som taler ved uddannelsesinstitutioner, hvor hans motiverende indlæg efterlader et positivt og varigt indtryk.

Uanset begivenheden, vil Carsten Bang sørge for en mindeværdig oplevelse, der kombinerer latter, inspiration og dygtighed.

Det siger kunderne om Carsten

Firmafest

Vi havde en rigtig god aften med underholdning af Carsten Bang, som var velforberedt og klar i spyttet. Han optrådte med målrettet materiale, som var rammende for vores virksomhed.

Torben Bach, Bach & Pedersen Fragt A/S

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024

Connie Pedersen (PÅ BARSEL)
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Carsten Bang har været en del af den danske comedyscene helt fra den spæde start – nærmere bestemt siden 1991. Han repræsenterer intelligent og underfundig stand-up, og har et alsidigt repertoire med stærk selvironi og (jysk) lune. Carsten Bang kender sit publikum og leverer præstationer, der er blandt den absolutte elite i dansk comedy.

Han er kendt for en række værtsroller på TV og i radio. Bl.a. Kanal 5’s gameshow ”5. Halvleg” og P4’s søndagsprogram ”Badabing”. Carsten har flere gange rejst landet tyndt med intet mindre end 5 onemanshows. Han har afprøvet alle genrer inden for TV, radio, teater og film. Carsten Bang var i efteråret 2021 ude med stand-up touren “Punk” og i 2022 optrådte han på engelsk på verdens største kulturfestival ‘Edinburgh Fringe’. Carsten Bang optræder ligeledes på engelsk og som konferencier.

Ingen kommende events

carsten bang

Book Carsten Bang

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2