Skip to content

DAYYANI

Bag sangerinden, sangskriveren og produceren, DAYYANI, findes Isabella Dayyani fra Aarhus. Med en musikalsk tyngde man sjældent ser i mainstream popmusik, byder hun på alt fra højenergiske popsmaskere i bedste Y2K-stil, til mere følelsesladede og indadskuende sider af sig selv. DAYYANI er en af de artister, som har noget på hjerte og ikke er bange for at eksperimentere og udvikle sin lyd, hvilket også er en af grundene til, at hun i 2024 har cementeret sig som et af de absolut mest spændende og lovende navne på den danske popscene.

To år på landevejen med indiepop bandet Ganger, synes at have været den perfekte kravlegård for DAYYANI, der i 2023 udgav sin EP, ’Pretty In Defense’. I løbet af sit syv tracks lange forløb, bevæger den sig på tværs af divaenergi for fuld skrue og glimt i øjet, til mere eftertænksomme sange, som f.eks. ’Blink Twice’. Indenfor et år er både denne, samt DAYYANIs single ’Nobody Kills Me Like You Do’ blevet P3’s Uundgåelige. Ingen nem bedrift, men bevæbnet med breakbeats, klub elementer og iørefaldende popomkvæd, fortsætter DAYYANImed at imponere og udfordre musikbranchen, med lyden af en ny generation.

På livefronten leverer DAYYANI et formidabelt og energisk show, der uundgåeligt sætter gang i festen. Det beviste hun blandt andet i 2022, hvor hun spillede et hav af shows inklusiv Reeperbahn Festival og Roskilde Festival, hvor Soundvenue blandt andet kvitterede med disse fine ord: “en dragende introduktion til en af landets mest lovende, unge popmusikere.”

I 2024 udkommer DAYYANIs længe ventede debutalbum, hvorfra singlen ’Nobody Kills Me Like You Do’ kan høres på streamingtjenester allerede nu.

Booking kontakt

Mikkel Glenstrup
Project Manager
mikkel@allthingslive.com
+45 2982 8600

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

DAYYANI

DAYYANI

Ingen kommende events

Book DAYYANI

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2