Skip to content
Dillistone
Dillistone

Dillistone

  • Melankolsk elektronisk musik man kan danse til

  • Vinder af P3 Karrierekanonen 2022 og P3s Uundgåelige med nummeret “Haunted”

Dillistone er navnet på et kærlighedsbarn mellem København, Shanghai, London og Berlin. Bag navnet star den 28-årige Morten Aamodt, som er en dansk født producer, der fandt sin lyd i bunkerstudier og natklubber i Kina. Dillistones første succes kom online gennem en række af succesfulde remixes, særligt for Dua Lipa, før han gik videre til at fokusere på sangskrivning og originaler. Siden da har Dillistone samlet over 100 millioner streams, og mere end 1 million månedlige lyttere på Spotify.

I 2022 tog Dillistone første skridt ned ad en ny vej i sin karriere, en rejse som bestod i at tage sin melankolske dance fra studiet til scenen. Derfor meldte Dillistone sig til P3 Karrierekanonen 2022, som han endte med at vinde. Kort efter blev hans sang ’Haunted’ valgt som P3s Uundgåelige, ramte #1 på dansk Shazam og toppede #5 på den danske airplay chart. Dette kickstartede den lokale karriere for Dillistone, som siden da har fokuseret på at lave ny musik og spille liveshows. Han har allerede besøgt det meste af Danmark med sit følelsesladede show, og optrådt i både Oslo og Berlin.

Dillistone rundede 2022 af med det mørke pop-house track ”Over You” – En udgivelse, der markerede slutningen på et fantastisk 2022, men også begyndelsen på et 2023, som står på mange flere udgivelser og liveshows for Dillistone.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Connie Pedersen
Booking Manager – Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Dillistone

Dillistone

Ingen kommende events

Dillistone

Book Dillistone

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2