Skip to content

HADI KA-KOUSH

  • Kan bookes som konferencier og moderator

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024
Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024
Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Multitalentet Hadi Ka-koush fik sit brede gennembrud, da han sammen med Joel Hyrland, kom frem som den ene halvdel i Adam & Noah. Figurerne gik viralt i 2015, og herfra gik det hurtigt med at få 300.000 følgere, adskillige millioner af visninger af deres videoer, en serie på 10 afsnit på DR og hele tre Danmarkstournéer. Da deres definitivt sidste Danmarksturné, Farvel og Tjak, sluttede med to udsolgte shows i Royal Arena, havde showet solgt 120.000 billetter.

Hadi er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2010 og har bl.a. medvirket i DR-dramaserierne Når støvet har lagt sig, Bedrag og Herrens Veje, i TV2-julekalender-trilogien Tinka og har senest været at opleve som vært i Natholdet.

 

Hadis talent spænder vidt og han er mere end vant til at tage ordet på en scene. Når han indtager scenen som konferencier eller ordstyrer er han nærværende, fuld af humor og skarpe betragtninger og I vil opleve en professionel og dynamisk styring af jeres arrangement – og det er hvad end det er det faglige indhold eller rendyrket underholdning der er i fokus.

Hadi Ka-koush kan engageres som konferencier på dansk og engelsk.

Kontakt All Things Live for et uforpligtende tilbud.

Book Hadi Ka-koush

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2