Skip to content

LASSE SKRIVER

Fra X-factor over stærke singler, der blandt andet har hittet på Spotify charts herhjemme, såvel som i Sverige, og en ep-udgivelse til en Danmarksturné – 2022 bød i den grad på det store gennembrud for Lasse Skriver, der fortsætter sin vej mod stjernerne i det nye år med blandt andet sin turné og til sommer festivaler rundt omkring i landet.

Lasse Skrivers vej til musikken har været intet mindre end unik – og samtidig inspirerende for mange mennesker, der befinder sig det samme sted i livet som Lasse selv – en overgangsfase,hvor man ikke blot finder sig selv, men også den vej man vil tage livet med på. At gå den ene dag fra at være en helt normal 18-årig mand, i gang med at tage sin tømreruddannelse, til at sidde i et professionelt indspilningsstudie i Stockholm og lave musik.

Siden Lasse tonede frem på skærmen i sidste års udgave af X-factor, hvor han stjal alles hjerter, har han skrevet kontrakt med Sony, udgivet 4 singler, ep’en Love Is Strange, og han har stået på scenen på blandt andet SPOT Festival og i Store VEGA.

Ambitionen, om at kunne leve af musikken, er et klart mål for Lasse. At kunne følge sine drømme og leve af sin passion. Det er noget, mange unge som ham selv kan relatere til og forhåbentligt lade sig inspirere af, når de hører hans musik. Lasse er i hvert fald klar til at tage endnu flere store skridt fremad i sin musikkarriere i 2023.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091
John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604
Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Lasse Skriver

Lasse Skriver

Book Lasse Skriver

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2