Skip to content

MARCUS.WAV

Marcus.wav har førhen omtalt sin musik som depressions-techno, hvor han med sine muntre energifyldte melodier og melankolske tekster løber ind og ud gennem livets paradokser. Til de børn af en tid hvor spørgsmålet om depression er en følelse eller tilstand flyder over, og hvor grædende øjne har lært at smile. Marcus.wav skaber et rum hvor du kan forundre og reflektere eller slå hjernen fra og danse grimt til pulsen siger stop. Oftest ender man med at gøre begge dele, og det er dét, der gør Marcus.wav til noget ganske særligt.

Marcus Bjerring har under kunstnernavnet Marcus.wav formået at skabe et musikalsk univers, hvor der er plads til at eksperimentere på tværs af genrer som pop, house, garage og hiphop. Inspirationskilderne byder på alt fra Rocazino til King Henry, og fælles for det hele er et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste afkroge får lov til at se dagens lys.

Siden projektet så dagens lys i 2019 med tre selvudgivne sange, er det gået stærkt. I 2020 var Marcus.wav nomineret til Årets Nye Danske Artist til The Voice Radio Awards, og i 2021 gik sommerhymnen “Happy Life” nummer 1 på viralcharten, efter at have medvirket i DR3 dokumentaren ’99% forelsket’. 2021 var også året, hvor Marcus.wav vandt den prestigefyldte KarriereKanonen, fik 2 x Voice Choice med singlerne “Hvad Du Laver Nu?” og “Hvis mit hjerte ikke stopper”, udgav sit debutalbum og spillede sin første headliner i et udsolgt Lille VEGA. I 2022 er han aktuel med dobbeltsinglen “Børn af dårlige relationer”, samt hans nyeste single “Marcus og månen”.

Booking kontakt

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 20676604

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Marcus.wav

Marcus.wav

Book Marcus.wav

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2