Skip to content
ORM
ORM

ORM

  • Internationalt kritikerrost black metal

  • Nomineret til en “Steppeulv”

Det bornholmske black metal-orkester ORM er nu klar til at give slip på dets andet album, der har fået titlen Ir. ORM tog form i 2015, og i 2017 udgav bandet dets første selvbetitlede album på Indisciplinarian. Orm har udgangspunkt i mytiske fortællinger om menneske og natur, akkompagneret af en storslået, melodisk og samtidig rå og direkte black metal, der på sin egen vis smelter musik og narrativ sammen til et kropsligt og nærværende hele.

Næste kapitel i ORMs fortælling er albummet Ir. Albummet består af de to kompositioner ‘Klippens Lyse Hal’ og ‘Bær Solen Ud’, og bandet har selv produceret og udarbejdet pladens visuelle side.

Ir er kontrasterne større end før, det komplekse mere komplekst, det simple mere simpelt og melodierne gribende og uomgængelige. Formen er langmodig, dynamisk og eksplorativ, og den musikalske ambition og fremførelse vidner om et orkester, der kompromisløst lader sig lede af dets egen flamme – hvor end det måtte lede.

Albummets fortælling har sit omdrejningspunkt i altings forgængelighed og er en personlig refleksion over, hvordan dette aspekt rummes i det menneskelige drama, religionen og naturen.

Booking kontakt

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604
Connie Pedersen
Booking – Corporate/B2B
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

ORM

ORM

ORM

Book ORM

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2