Skip to content

ORM

  • Internationalt kritikerrost black metal

  • Nomineret til en “Steppeulv”

ORMs popularitet i det danske metalmiljø er ikke til at tage fejl af, og deres tidligere udgivelser; albummet ‘Ir’ fra 2019 og EP’en ’Mit Blod’ fra 2020, er blevet skamrost af anmeldere fra blandt andet Politiken, Information og GAFFA. Musikalsk bliver man blæst omkuld af ORMs omskiftelige og dragende univers, hvor mytiske fortællinger om menneske og natur går i symbiose med storslået, melodisk og samtidigt rå og direkte black metal.

Efter udgivelsen af 2019-mesterværket ‘Ir’ og EP’en ‘Mit Blod stod det metalliske 2020 i ORMs tegn. Pandemien gjorde dog, at bandet måtte aflyse alle sine koncerter dette år, bortset fra to udsolgte pandemi-regulerede oktober-koncerter i Pumpehuset, København. En af de aflyste shows var på ORMs fødeø Bornholm, hvor bandet planlagde en afslutning af ‘Ir-cyklussen med en stort anlagt koncert på Rønne Theater d. 10 oktober 2020 med inddragelse af andre musikere, scenekunstnere og ekstraordinære visuelle elementer. På trods af aflysningen valgte ORM at tage til øen i dagene omkring koncerten for at optage en liveudgave af ‘Mit Blod’ uden publikum på teatret. Live-optagelsen fra Danmarks ældste fungerende teater garneres yderligere med smukke optagelser fra Bornholms landskaber, der således indrammer ORMs nære forhold til øens historie, sagn og natur på konkret vis.

I efteråret 2022 fulgte ORM op på deres seneste totalt udsolgte koncerter i København, og tog på turné rundt i hele landet. Her fik de danske fans mulighed for at opleve bandets tårnhøje ambitioner og uhørte grad af musikalsk kompromisløshed når de spiller live – hvilket de blandt andet demonstrerede foran et udsolgt Hotel Cecil i februar 2022, hvor både publikum og anmeldere var balstyriske. Heriblandt kvitterede DEVILUTION.DK med ordene;

Spilleglæden og tilstedeværelsen på scenen var indlysende og medrivende, lyd og lys lige i skabet og samspillet så skarpt og livligt, som godt og vel 20 års venskab og indøvelse muliggør. Når selve materialet, Ir, ovenikøbet er en så stærk komposition, var de eneste dyk i koncerten, de dynamiske og smukke passager, der danner kontrast til de brutale riffs og hjerteskærende melodier. Begge facetter af Orms musik kom til sine fulde ret. Der er altså bare ikke en finger at sætte”.

Booking kontakt

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

ORM

ORM

Book ORM

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2