Skip to content

PHILLIP DEVANTIER

  • Kan bookes som komiker

  • Kan bookes som konferencier

  • Kan bookes til online shows

  • Firma- og privatarrangementer

  • Uddannelsesinstitutioner

Det siger kunderne om Phillip

Ungdomsskole arrangement

Phillip Devantier er sjov og underholdende – hans show var lige hvad vores unge havde brug for. Derudover er Phillip nem at samarbejde med, og han udviste stor imødekommenhed for vores behov. En varm anbefaling fra Horsens Ungdomsskole.

Therese Røgind-Bach, Horsens Ungdomsskole

Bryllup

Phillip Devantier var fantastisk. Han var bestemt med til at gøre dagen endnu bedre. Phillip leverede et personligt og inkluderende show, som vi og vores gæster var vilde med! Særligt hans selvironiske humor tog kegler. Han var desuden meget behagelig og nem at arbejde sammen med – både før og efter showet.

Louise og Lasse

Natteravnene

Tak for en supergod oplevelse, Phillip Devantier ! Natteravne oplevede udelukkende masser af store smil og højlydte grin, og de unge reagerede dejligt spontant på showet. Som en forælder skrev: “Jeg kunne ikke deltage grundet arbejde, men har nu fået hele showet genfortalt af en begejstret 8. klasses dreng.”

Natteravnene

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024
Sidsel Buhl Jeppesen
Comedy Booker
sidsel@allthingslive.com
+45 6915 7024
Connie Pedersen
Booking Manager Corporate Events
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Vinder af DM i stand-up 2018, Phillip Devantier, debuterede i 2012 og er nu en garvet komiker med over 10 års erfaring og en af de absolut flittigste komikere på den danske klubscene. Med DM-titlen i hus, lavede han i 2018 sit første onemanshow ”En rigtig mand”. I efteråret 2021 var Phillip afsted på en landsdækkende tour med comedyshowet “Grinebidder”, som kan opleves på TV2 Play. I efteråret 2022 kunne man igen opleve Phillip, både på TV-skærmen i showet “En Stor Aften med Simon Talbot” og som opvarmer for selveste Anders Matthesen.

 

Phillip skræddersyr sine jokes, er en mester i improvisation og optræder ligeledes som konferencier. Phillip kan desuden bookes til at lave sit foredrag ‘At Turde Drømme’, som i særdeleshed henvender sig til unge mennesker i udskolingen og på gymnasierne.

 

 

Book Phillip Devantier

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2