Skip to content
Anders Grau - "Vamos a la Playa"

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Spænd sikkerhedsselen, for vi skal til stranden. Og vi tager bilen derhen. Vi kunne også cykle, men vi orker det ikke. Og med alt det habengut vi skal have med – det er bare nemmere med bilen. Det kommer dog lidt an på parkeringsforholdene.

Velkommen til Anders Graus forsvindende lille verden. Der er grænser for, hvor meget der kan ske, når enhver tanke eller hændelse kan vokse og fylde hele hovedet. Men i de bittesmå historier gemmer der sig kæmpestore eventyr. For selv om det ikke er det mest produktive i verden at overtolke alting, så kan det også være indgangen til fantasifulde fortællinger, der bliver langt mere underholdende, end virkelighedens ellers lidt banale verden lægger op til.

Anders Grau har eksisteret på den danske comedyscene i over 10 år og har udover sit virke som standupkomiker også været at finde i overvejende fiktive roller som både Vejrmanden Jørgensen på DR2, kedelig kæreste i ’10 år senere’ og købmand i et utal af reklameblokke.
Dem ser vi ikke noget til her – vi skal i dette helt nye comedyshow møde en ganske ufortyndet Anders Grau, der er helt sig selv. I det omfang det er menneskeligt muligt.

Titlen ‘Vamos a la Playa’ betyder højst sandsynligt ikke alverden. Men det gør nok ikke så meget, for under alle omstændigheder bliver det hyggeligt… og ikke mindst – sjovt!