Skip to content
Ane Høgsberg - Barselskomik

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Bleskift, ingen søvn, babymos på tøjet… Ja, at være på barsel er ikke ligefrem det sjoveste i verden – men det skal der laves om på nu! Komiker (og mor) Ane Høgsberg, har sat sig for at gøre det sjovt at være på barsel. I hvert fald i en lille time. I en blanding af talk og stand-up, inviterer Ane barselsforældrene på en times grin. Nøjagtigt som med babybio og babyrytmik, så kan du selvfølgelig tage din baby med. Stemningen er uhøjtidelig, så der er plads til amning, flaske, fedtet hår, rander under øjnene, bleskift og alt derimellem.

Ane underholder med stand-up, og så inviterer hun en spændende gæst forbi til en snak om et vilkårligt emne indenfor forældreverdenen; alt lige fra fødsel, parforhold, sexliv, karriere, økonomi osv. Vi tør godt love, at det bliver sjovt og interessant, og forhåbentligt kan det også lysne lidt i barslen på en ellers grå novemberdag.

Det Ane Høgsberg savnede allermest under sin egen barsel var at kunne grine af det der foregik og som til tider kunne være så frustrerende – derfor gjorde hun det selv på sine sociale medier, hvor du med garanti har set hvordan hun gør grin med det at blive mor på den sjoveste måde! Nu forlader hun bare de sociale medier for at gå live med det, så du kan grine ude i virkeligheden med din fædre- eller mødregruppe.

Kom og grin af barselkomik – for helt ærligt, hvad fanden skulle du ellers lave med din baby?