Skip to content
Ankerstjerne

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Ankerstjerne storhitter og giver sin største koncert til dato

Fra vestegnen til Poolen, Ankerstjerne er klar til at give sin største headliner koncert nogensinde. Det sker ovenpå en komplet udsolgt koncert i Store VEGA i november sidste år, og ikke mindst at popstjernen endnu en gang topper hitlisterne herhjemme, med hvad der ser ud til at blive årets sommerhit “Børn Af Natten (Hola Bonita)”.

Synonymt med Ankerstjerne er nogle af tidens største danske hits. Efter udgivelsen af hans selvbetitlede debutalbum i 2012 har han modtaget platincertifikater i flæng for sin musik. Både som artist, sangskriver og producer og sideløbende med sin artistkarriere har Ankerstjerne bidraget til skabelsen af nogle af dansk musiks største hits, heriblandt Rasmus Seebachs ”Øde Ø”, ”I Mine Øjne” og ”Olivia” samt Burhan G’s “Din For Evigt”, “Kalder Mig Hjem” og “Karma”.

Med Ankerstjernes bundsolide musikalske håndværk, der blander hiphop, stærke dansable popnumre og historiefortælling, har han sat sig selv i spidsen inden for dansk sangskrivning.

Disse talenter er blandt andet, hvad der har bragt den storhittende sommersingle ”Børn Af Natten (Hola Bonita)” i samarbejde med Daniel Schulz og Panamah. På kort tid har denne allerede streamet over 5 millioner gange, gået nr. 1 på Spotify og Yousee og har floreret hyppigt på blandt andet Instagram og TikTok hos de mange fans, der holder momentum kørende. Foruden dem, var intet at det muligt:

Jeg havde egentlig sagt farvel til livescenen, men publikum blev ved med at lytte til min musik – faktisk mere end nogensinde før. Så jeg satte en sidste koncert til salg i Store Vega, som tak til mine fans. Dén aften ændrede alt. Koncerten var bragende udsolgt, og publikums vilde respons gjorde, at jeg igen mærkede glæden ved at performe. Nu står jeg så med en sang der er gået nr. 1 på hitlisterne – og skal spille min største koncert nogensinde! Det er fuldstændig overvældende, at mærke publikums kærlighed på denne måde. Jeg føler mig nyforelsket – i musikken og i mit publikum. Denne koncert bliver virkelig deres fest, og jeg glæder mig til at være med til den!” – Ankerstjerne

Ankerstjerne er klar til at tage det næste skridt og forbereder sig på sin største headlinerkoncert nogensinde d. 17. maj 2025. Fra vestegnen til Poolen – han har ikke glemt hvor det hele startede. Det sitrer i ham for at komme helt tæt på publikum og give dem en oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Ankerstjerne

Ankerstjerne