Skip to content
Bassem Youssef
Bassem Youssef "The Middle Beast"

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Bassem Youssef vender tilbage til Danmark

Efter et besøg på Bremen Teater sidste år, vender den egyptiske komiker og satiriker, Bassem Youssef, tilbage til Danmark og indtager denne gang Koncertsalen i DR Koncerthuset to aftener i træk.

Bassem Youssef begyndte sin karriere som vært for det første satiriske politiske talkshow i Mellemøsten, Al-Bernameg, hvor han blev sammenlignet med Jon Stewart. Hver uge fulgte mere end 30 millioner seere med, og gennem tre sæsoner forblev Al-Bernameg kontroversiel gennem sin humoristiske, men dristige kritik af de regerende magter i Mellemøsten.

Det resulterede i flere retssager mod showet og dets vært, og i 2014 annoncerede Bassem Yousssef, at det var slut med Al-Bernameg. Efterfølgende flyttede han til USA, hvor han blandt andet optrådte på Jon Stewarts The Daily Show, The Late Show with Stephen Colbert, udgav bogen Revolution for Dummies: Laughing Through the Arab Spring, og han har været vært for International Emmy Awards.

Nu er Bassem Youssef klar med sit nye show The Middle Beast, som han indtager Koncertsalen i DR Koncerthuset med to aftener i træk til april.

OBS – showet er på engelsk.