Skip to content
Bicep
BICEP (DJ) + SPECIAL GUEST: ROSS FROM FRIENDS & more

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den elektroniske duo, Bicep, spænder musklerne til et brag af et show, når de indtager TAP1 i København, som en del af festivalkonceptet Department fredag 20. oktober.

Bicep er for nyligt hædret af BBC som “one of the biggest names in UK dance”, og den Belfast-fødte, nu London-baserede duo, bestående af barndomsvennerne Matt McBriar & Andy Ferguson, har ikke i sinde at sætte farten ned i deres færd med, at cementere sig som et af de mest definerende globale eletroniske acts i nyere tid.

Deres seneste single ”Water” fra 2022 kom i slipstrømmen af et år, hvor næsten 1 million mennesker så Bicep live, herunder til headliner koncerter på Glastonbury – hvor de lukkede festivalens næststørste scene med et legendarisk tv-transmitteret show – Primavera (Barcelona og L.A.), Parklife, Wide Awake, AVA og Field Day.

Duoen udgav deres længeventede andet studiealbum Isles i januar 2021. Albummet modtog roser fra musikanmeldere og fans vidt og bredt, og blev beskrevet som “a tour de force of neon euphoria” (Resident Advisor), “brimming with restless energy” (Evening Standard), “one of the defining dance music albums of 2021” (Mixmag), “intricate, moody, nostalgic, introspective and emotional” (Billboard), og var The Guardians Album of The Week. Det debuterede som #2 på den engelske album chart og som #1 på den engelsk vinyl album chart, og sikrede duoen to nomineringer til BRIT Awards som Best British Group & Breakthrough Act

Albummet bragte dem ligeledes til Danmark samme år, hvor de gav to vilde koncerter i Store VEGA. Til efteråret er Bicep klar til igen at massere vores dansemuskler, når de indtager TAP1 i København som en del af festivalkonceptet Department.

 

Lineup: 
Bicep (DJ)
Ross From Friends (DJ)
Smokey
Angel & Atusa