Skip to content
Billy Ocean

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den engelske hitmager og Grammyvinder Billy Ocean spreder sommer-vibes og fed 80’er stemning i Koncertsalen 10. september 2022 med uforglemmelige hits som ”Carribean Queen” og ”Love Really Hurts Without You”.

Med mere end 30 millioner solgte album har Billy Ocean sikret sig international succes over adskillige årtier. Alene af den grund er det én af de helt store britiske musikstjerner, der igen lægger vejen forbi Koncertsalen – og med lignende hitparade som sætlisten talte ved seneste besøg tilbage i starten af 2019 gentager Billy Ocean succesen og tager publikum igennem storhedstiden fra slut 1970’erne og op igennem 1980’erne.

I Koncertsalen kan man glæde sig til de føromtalte hits og samtidig vil mange musikelskere helt sikkert nikke genkendende til klassikeren ”When the Going Gets Tough, the Tough Get Going”, som blev et stort verdenshit og kendt fra filmen ”Nilens juvel” fra 1985 med Michael Douglas og Kathleen Turner

Ved seneste Best of tour i 2019 besøgte Billy Ocean som sagt DR Koncerthuset og leverede ifølge Jyllands Posten en femstjernet koncert med ordene: ”Loverboy” Billy Ocean er 69 år og stadig en stjerneentertainer med masser af hittrumfer i ærmet!”

Billy Ocean har været tilbage på de store internationale musikscener de seneste år efter han tog en længere pause fra rampelyset i flere årtier. Sammen med den heftige turnéaktivitet har han udgivet flere studiealbums i nyere tid og lige om hjørnet lander hans 11. studiealbum One World.

Med anmelderroser og nyt materiale kan publikum i Koncertsalen roligt se frem til Billy Ocean i storform og glæde sig til en usædvanlig festlig aften med masser af de største hits og nye sange.