Bryan Adams

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Bryan Adams
Crowd concert

Den canadiske superstjerne er aktuel med albummet “Shine a Light”, og drager i den forbindelse på verdensturné i 2022.

Danske fans kan glæde sig til besøg fra hitmageren, når han indtager Forum i København 26. april, Vejle Musikteater 29. april og Forum i Horsens 27. og 28. april 2022.

Bryan Adams store bagkatalog er uden sidestykke, og har fået unge som gamle til at skråle med fra start til slut 120 datoer om året siden hans gennembrud i 1980’erne. Med sange som “Summer of ‘69”, “(Everything I Do) I Do It For You”, “Can’t Stop This Thing We’ve Started” og “Heaven” til “Cuts Like A Knife”, “Have You Ever Really Loved A Woman” og hans nyeste single “Shine A Light”, fortsætter Adams med at levere koncerter af højeste hitkaliber.

Med sine i alt 14 studiealbum, utallige platinplader og over 65 millioner solgte singler har Bryan Adams opnået status som en af rock – og populærmusikkens helt tunge navne. Hans indflydelse spænder over fire årtier, og den canadiske rockstjerne har gennem karrieren samarbejdet med store ikoner som Barbra Streisand, Bonnie Raitt, Rod Stewart, Sting og Tina Turner, samt nogle af nutidens største popstjerner som Ed Sheeran og Taylor Swift.

Det nyeste albumudspil Shine a Light udkom i foråret og byder blandt andet på et spirende hit i form af førstesinglen og titelnummeret ”Shine a Light”, der er skrevet i samarbejde med Ed Sheeran. Det 12 numre lange album byder ifølge Adams selv på en god blanding af rock, pop og R&B, og han synger duet med megastjernen Jennifer Lopez på nummeret ”That’s How Strong Our Love Is”.

Bevæbnet med det nye album og repertoiret fra hans over fire årtier lange karriere, er Bryan Adams klar til endnu en gang at indtage verdens store scener med hans karakteristiske feel-good rock’n’roll hits på hans Shine a Light World Tour.