Skip to content
Chromeo
Chromeo + support: Ric Wilson

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Electro-funk fænomenet Chromeo kommer til Danmark på tour med nyt album

Kalder alle adults! Det er tid til at støve det ’fancy footwork’ af. Chromeo er tilbage og har meldt ankomsten for deres nye album ADULT COTEMPORARY i februar 2024, der samtidig bringer den canadiske duo på en stor verdensturné dette år.

Chromeo udgav debutalbummet She’s In Control i 2004 og har på deres efterfølgende fire studiealbum udforsket alle afkroge af dansevenlig funkytronica, der har sikret dem flere Grammy – og Juno-nomineringer. Selvom adskillige af duoens største hits udkom, da iPod’en havde dens storhedstid, har canadierne ikke overskredet sidste salgsdato, og flere af selvsamme hits har i dag millionvis af afspilninger på tværs af streamingtjenester

Deres musik er i danske medier blevet beskrevet som både: ”glidecreme-glatte, ultrafunky yach-disco” (Soudnvenue, 2014) og ”lyden af beskidt 80’er-disko, der lugter langt væk af funk, pastelfarver og Pernod med rød sodavand” (Gaffa, 2014).

Det nye album bliver ingen undtagelse – Dave 1 og P-Thuggs groove-maskine er ældet som fin vin, og de har derfor igen fundet deres karakteristiske uniform af dobbeltknappede jakkesæt frem fra klædeskabet, og er klar til at give dig det sjove soundtrack til voksenlivet.

Kom og dyp tæerne i Chromeos infinity pool af ny modenhed, vibes og fornøjelser, når de forvandler VEGA til et hipt dansegulv med både velkendte og nye slibrige electro bangers, der går lige i selv den mest kyniske dansehaders hofter.