Skip to content
Costello & Nieve in concert
COSTELLO & NIEVE IN CONCERT

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Elvis Costello besøger Danmark sammen med bandkammeraten Steve Nieve

Rockveteranen Elvis Costello og Steve Nieve, fra hans faste band The Imposters, besøger Danmark sammen med to koncerter til efteråret. Glæd dig til at opleve duoen live i DR Koncerthuset i København 13. september og Værket i Randers 15. september.

 

Elvis Costello, med det borgerlige navn Declan Patrick MacManus, har skrevet musik, siden har var 13 år gammel, og har siden karrierens start haft en enorm musikalsk appetit og nysgerrighed, hvor han udover rocken har været vidt omkring i flere af musikkens afkroge – blandt andet var han en del af den første bølge af new-wave og punkrock på den engelske musikscene, og har ligeledes haft fingrene i blandt andet jazz og klassisk.

 

Det hele startede med debutalbummet My Aim Is True fra 1977, som Costello om få år kan fejre 50-års jubilæum for. Albummet og dets to efterfølgere er alle tre på musikmagasinet Rolling Stones liste over 500 bedste album nogensinde, og han har desuden modtaget utallige priser – mindst en Order of the British Empire (O.B.E.) i 2019 for hans Services To Music.

 

I 2022 udgav Costello sit seneste album The Boy Named If, der bragte ham til Danmark med to koncerter sammen med sit faste band The Imposters. Gaffa kvitterede med fire stjerner for den ene koncert i Amager Bio og ordene:

 

”Han trykker sangene af, bruger ikke unødig tid på at søge teknisk skønhed eller præcision, men får sagt og spillet det, der presser sig på – også torsdag aften – i en ukrukket, direkte og edgy stil”

 

Til efteråret får Danmark fornøjelsen af Costellos sangperler, musikalske legesyge og umiddelbare levering, når han og bandkammeraten Nick Nieve fra The Imposters besøger København og Randers som duo.