Skip to content
Daniel Sloss "Can't" + Special Guest: Kai Humphries

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Skotsk stjernekomiker kommer til Danmark

Danske comedy fans kan godt begynde at glæde sig til næste år, hvor den skotske comedy superstar, Daniel Sloss, lægger vejen forbi DR Koncerthuset med sit nye show Can’t 16. januar.

Dirty, sweet and clever” – New York Times

Udover at være en danskernes favorit komikere med udsolgte sale ved hvert besøg, har Daniel Sloss turneret succesfuldt i intet mindre end 53 lande på verdenskortet, har ført pennen i bogen Everyone You Hate is Going to Die og hans Netflix specials DARK & Jigsaw streamer i 190 lande på 26 forskellige sprog.

I en ung alder af 32 år har Daniel Sloss opbygget et imponerende CV, og han holder rekorden for flest optrædener i det amerikanske talkshow Conan og flest udsolgte shows på Edingburgh Festival Fringe flere år i træk.

”Smouldering…Deliciously dark stand-up, brilliant” – Mail on Sunday

Nu er Daniel Sloss klar med 12 soloshow Can’t, der følger op på hans massivt succesfulde turné HUBRIS’, som også var forbi DR Koncerthuset to gange i foråret sidste år.

 

Til næste år vender Skotlands egen internationale comedy superstar tilbage til Danmark, hvor den står på et hysterisk morsomt gensyn i DR Koncerthusets Koncertsal.