Den grå side
Den Grå Side

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Det bliver større end nogensinde, når Søren Rasted og hans kendte venner fra podcasten Den Grå Side tager ud på sin 3. vintertour

Fra nytår besøger nogle af de største danske scener landet over. Publikum inviteres med til en lummer aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og ”Det Frække Panel” – bestående af personer fra standup-, musik- og tv-scenen – læser højt, analyserer og minutiøst gennemgår de erotiske noveller.

Tag med Søren Rasted og hans kendte venner fra podcasten “Den Grå Side” på jubilæums-tour i 2022. Her inviteres publikum til en lummer aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og en række af de skarpeste personligheder fra den danske underholdningsbranche, deler ud af de mest bemærkelsesværdige fortællinger fra “Ugens Rapport” bladene, som netop i år har 50 års jubilæum.

I de 50 år “Ugens Rapport” har eksisteret, er der blevet skrevet over 8000 historier i de grå sider. De er selvfølgelig ikke lige sjove alle sammen, så vi har samlet de bedste, frækkeste og mest tåkrummende – både i podcasten og til “Den Grå Side” live. Publikum kan både forberede sig på nogle historier, der går lige til grænsen – men også nogen, der går helt over den! Af respekt for de medvirkende, er “Den Grå Side” live derfor en eksklusiv oplevelse.

Søren tilføjer:

“Jeg besluttede mig for ikke at sende “Den Grå Side Live” shows ud som podcast – for hvad der sker til “Den Grå Side” live, blir til “Den Grå Side” live. Fans af “Den Grå Side” elsker at se showet live – måske fordi hele konceptet er så dumt, plat og lummert, og fordi, det aldrig bliver kedeligt at se, når vi altid tropper op med nye hold af fantastiske oplæsere og ’nye’ historier fra de gamle “Ugens Rapport” blade.”

Showet er delt op i to akter, hvoraf den første byder på “Den Grå Side” fællessang samt præsentation af de fire medværter, der læser aftenens første historier højt. Efter pausen, bliver det kun mere festligt, når publikum introduceres for den hemmelige special guest, som oftest er en legendarisk person med særlig tilknytning til aftenenes lokation. “Den Grå Side” live er ganske enkelt det perfekte show og start på verdens bedste aften! 

Tidligere gæster til Den Grå Side live-shows tæller blandt andre:
Martin Brygmann, Kim Bildsøe Lassen, L.O.C., Simon Jul, Mick Øgendahl, Allan Olsen, Lars Hjortshøj, Bodil Jørgensen, Mikael Bertelsen, Jacob Haugaard, Tobias Dybvad, Bent Fabricius Bjerre, Brian Lykke, Jonatan Spang, Niels Hausgaard, Anders Breinholt, Signe Lindkvist, Mads Steffensen, Rasmus Bjerg, Peter Mygind og Kurt Thyboe.