Skip to content
Det, vi taler om live
Det, Vi Taler Om - LIVE

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Nu har du igen muligheden for at opleve kæmpesuccesen ”Det, Vi Taler Om” live!

Da Ditte Okman og Co. i 2020 og 2021 indtog det danske land blev billetterne revet væk, og det er derfor en fornøjelse igen at kunne præsentere danskernes yndlingssladderprogram live i 2022 og 2023! Så læg den politiske korrekthed på hylden og grib muligheden for en enestående aften i selskab med nogle af landets mest feterede mediepersonligheder og selvfølgelig Danmarks ukronede sladderdronning, Ditte Okman.

‘Det, vi taler om’ er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet?

Vi tager sladder alvorligt! Kom ind og se holdet live, til Danmarks bedste fredagsbar, når de graver lidt dybere – og få de rigtige historier bag kulisserne.