Skip to content
Father John Misty
An Evening With Father John Misty

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Father John Misty

Father John Misty besøger København med nyt album

Med fremragende anmeldelser fra sit sidste besøg i København i 2018, vender indie-faderen tilbage til den danske hovedstad næste forår og indtager K.B. Hallen 2. marts 2023.

★★★★★

”Aftenens seance i København bliver en fornem opvisning i paradokset Father John Misty: Ved at give den som den store ironiker, ved at udstille skæbnens ironi, lander han – ironisk nok – som en af tidens mest intense og vedkommende, poetiske stemmer. Og gør det med lige præcis den dér sexede nonchalance, som gør hele forskellen. Mageløst, mr. Tillman.” – Gaffa

Josh Tillman aka. Father John Misty er populær i Danmark, hvor han både har prydet festivalplakater og spillet for udsolgte sale ved tidligere besøg. Nu er den amerikanske folk-crooner klar med sit nye album og en Europa tour, der bringer ham forbi København i 2023.

Sidst Father John Misty besøgte København var tilbage i 2018, hvor han i den grad imponerede med sin honningdryppende vokal og veldrejede melodier, og både førnævnte Gaffa og Soundvenue kvitterende med fem stjerner.

★★★★★

”Tiden fløj afsted i Josh Tilmans selskab – og han fik markeret sig som intet mindre end en rockstjerne” – Soundvenue

På fredag 8. april udkommer Father John Mistys femte album Chloand The Next 20th Century. Albummet er det første i tre et halvt år og følger op på det anmelderroste 2018 album God’s Favorite Costumer. Fans har allerede fået en delikat forsmag på det nye album med singlerne ”Funny Girl”, ”Q4”, ”Goodbye Mr Blue” og ”The Next 20th Century”.

Publikum kan derfor se frem til at tilbede Tillman til helt ny musik samt sange fra hans guddommelige bagkatalog, når Father John Misty gør audiens i Danmark i 2023.