Skip to content
Gavin Degraw 2024
Gavin DeGraw

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Gavin DeGraw besøger Danmark på sin nye Tour

Efter en total udsolgt koncert i VEGA sidste år, vender den amerikanske sanger og sangskriver stærkt tilbage til Danmark i efteråret, hvor han besøger Viborg og København til november.

Gavin DeGraw står bag tidløse hits som “Chariot”, “I Don’t Want To Be”,”Best I Ever Had”, In Love With A Girl”, “We Belong Together” og “Follow Through”.

Han udgav sit debutalbum Chariot tilbage i 2003, og der er ikke mange kunstnere, der har formået at hitte så stort, som DeGraw i den grad gjorde med sin debut, der blandt andet gik ind som nummer 1 på de danske hitlister. Både album og singler solgte platin, og Chariot blev starten på en bemærkelsesværdig karriere med den ene hitlisteplacering efter den anden, gentagende platin-hæder, Grammy-nomineringer og flere verdensturneer.

Gavin DeGraw har i løbet af de sidste to årtier udgivet syv studiealbum, hvoraf det seneste Face The River, som han selv beskriver som sin vigtigste plade i karrieren, udkom i 2022.

DeGraws popularitet har holdt ved helt siden de allerstørste hits fra 00’erne – en popularitet som også flere gange er blevet understreget herhjemme med udsolgte koncerter. Han var senest forbi vores del af europakortet sidste år, hvor han besøgte VEGA og Train.

Til efteråret kan danske fans se frem til et glædeligt gensyn med Gavin DeGraw, når den populære sanger og sangskriver ind i Tinghallen i Viborg 6.november og Poolen i København 7. november.