Skip to content
Harlem Globetrotters

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Legendariske Harlem Globetrotters kommer til Danmark

Det verdensberømte hold kommer tilbage til Danmark, hvor de besøger Ballerup Super Arena og Ceres Arena i Aarhus. Her kan publikum opleve en række af klodens bedste basketball-spillere levere et spektakulært show.

De berømte Harlem Globetrotters dribler i 2022 ud på endnu en verdensturné med deres stjernespækkede spiller line-up og byder på et fantastisk show for både store og små, der har alt hvad et basketballhjerte begærer – alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig faninteraktion med masser af humor og glæde.

Da Harlem Globetrotters besøgte Danmark sidst demonstrerede de deres vilde bold-kundskaberne i netop Ballerup og Aarhus. I 2022 vender de tilbage, og der kan stilles garant en uforglemmelig aften, med underholdning fra start til slut, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de talentfulde spillere er i stand til at udrette på banen.

Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie. Igennem tiden har de bevaret deres klassiske stil og evnen til at tryllebinde publikum under deres shows.

Harlem Globetrotters imponerer i hele verden med deres unikke talenter på deres tour, og de har ofte nedbrudt kulturelle barrierer, underholdt basketball entusiaster samt introduceret fans for deres første live basketball-oplevelse.

OBS! Der vil være mulighed for tilkøb af “Magic Pass”, som er en unik pre-show-event, hvor fans kan komme med Harlem Globetrotters på banen – til tricks, autografer og fotografering! Der er kun plads til et meget begrænset antal deltagere til begge arrangementer. Magic Pass til show i Ballerup er udsolgt.