Skip to content
HAV OG KAMAL – LIVE TOUR

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

HAV & KAMAL – LIVE TOUR

Hav & Kamal gentager igen live-succesen efter udsolgte shows i 2021, og denne gang bliver det endnu større med shows i både København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Danmarks farligste urban platform er tilbage i liveformat!

Navne som L.O.C, Gilli, Artigeardit, Mahamad Habane og Node har været i den varme stol og delt ud af røverhistorier hos Hav og Kamal i et landets hurtigst voksende YouTube-programmer, Uden Filter.

Med udsolgte shows i DR’s Koncerthus og Musikhuset Aarhus gjorde drengene med skarp humor, vanlig charme og overdådigt selskab aftenen til det eneste sted, du havde lyst til at være.

Der er vanen tro ingen nykker, facader eller hemmeligheder, når Hav og Kamal inviterer deres gæster i studiet. Det er lige på og hårdt – af kulturen til kulturen. De to værter har på deres helt egen facon skabt et rum, hvor deres gæster deler ud af alle de historier, der normalt kun er forbeholdt vennerne. Nu kan du komme med indenfor i studiet og udenom facaden – der hvor alle de gode historier bliver fortalt.

Efter et vanvittigt 2021 fortsætter Hav og Kamal stilen i 2022, når de river teltpælene op og overtager Danmarks fire største byer. Med udsolgte shows i 2021 gælder det om at være hurtig på tasterne, hvis man vil opleve et af landets mest populære makkerskaber live på scenen.

Vi ses derude!