Skip to content
Jim Jefferies - Give ém What They Want

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Komikerstjernen Jim Jefferies kommer til Danmark

Den australske comedy-stjerne er aktuel med sit nye show Give ‘em What They Want, som han besøger Falkoner Salen i København med lørdag den 29. april.

Jim Jefferies har optrådt for udsolgte arenaer i hele verden, og er og er ligeledes manden bag det populære The Jim Jefferies Show fra Comedy Central, komedieserien Legit og Netflix-specials som This Is Me Now og Intolerant.

Jim Jefferies er en af de mest populære og respekterede komikere i sin generation i hjemlandet Australien og har ligeledes cementeret sit navn i resten af verden. Han er kendt for at levere provokerende og tænksom comedy, der udfordrer publikum – der blandt andet skaffede ham prisen som ”Stand-Up Comedian of the year” på den canadiske comedy festival Just for Laughs i 2019.

Samme år gæstede Jim Jefferies Danmark på sin The Night Talker Tour, hvor han fik en udsolgt koncertsal i DR Koncerthuset til at trille ned ad stolene af grin. Til næste år vender han endelig tilbage til Danmark og gentager succesen med sit nye show Give ém What They Want, som han besøger Falkoner Salen med.