Skip to content
LÅGSUS - Store Vega

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

LÅGSUS sprænger rammerne i Store Vega til 11-års jubilæum

Så er det blevet tid til at LÅGSUS drengene, Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura, skal ud og fyrer op for den helt store fest, som de jo gør det bedst. Med LÅGSUS på P3 står de sammen bag et af landets absolut største radioprogrammer, og samtidig danner de et af landets største festnavne. Kort sagt: Der er fart på drengen, og det er lækkert!
Og lækkert bliver det i den grad, når de to menneskelige hoppebolde fejrer deres 11-års jubilæum, siden duoens start på P3, med koncert i Store Vega 3. november 2023. De festglade koncertgængere kan godt glæde sig til en aften med hits på stribe og god stemning fra de to knivskarpe herrer. På de danske scener er LÅGSUS på hjemmebane og de har
sammen slået publikumsrekorder landet over, på alt fra Grøn Koncert til Smukfest. Med solid integritet, en velbevandret musiksmag og øjeblikkelig hoppestemninger der direkte kontakt mellem pult og crowd, når Lågsus rykker ud med deres eksplosive fester.