Skip to content
Level 42 -Living it Up Tour

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Glædeligt gensyn med Level 42 næste år

Det spilleglade ikoniske 80’er band drager næste år på deres Living It Up On Tour, som bringer dem til Danmark, hvor de giver to koncerter, når de besøger Musikkens Hus i Aalborg 17. november og Falkoner Salen i København 18. november.

Du har sikkert danset til ud på de små timer til Level 42’s store hits som blandt andre ”Something About You”, ”Lessons in Love” og ”Love Games”. Til næste år kan du opleve bandet bag live, når Level 42 indtager Danmark i november.

Level 42 startede karrieren i 1979, og deres selvbetitlede fuldlængdedebut, der toppede i UK Top-20, landede i 1981. De legendariske briter kunne for et par år siden fejre 40 året for deres første singleudgivelse, og det jubilæum bragte dem til Danmark, hvor de blandt andre spillede en koncert i en propfyldt Falkoner Sal.

Level 42 har siden debuten udgivet blandt andet 14 studiealbum, 7 livealbum, haft 18 singler i Top-40, solgt Wembley Arena ud 21 gange og har solgt mere end 30 millioner album på verdensplan.

Anno 2022 blomstrer Level 42 stadig i fuldt flor med deres genkendelig synths, dansable melodier og Mark Kings ikoniske bas-føring.