Skip to content
Lil Tjay
Lil Tjay

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den hypede hiphop komet Lil Tjay er tilbage og giver koncert i Danmark

Den fremadstormende amerikanske rapper er klar til at genindtage Danmark, ovenpå sin euforiske post-nedlukningskoncert i 2021. Danske fans kan glæde sig til igen at hoppe i takt til bassen 5. april i Studie 1 i DR Koncerthuset.


Lil Tjay har været en af de mest omtalte nye navne på den amerikanske hiphopscene de seneste år. Den unge rapper fra the Bronx’ melodiske trap opnåede hurtigt stor anerkendelse hos flere internationale musikmedier, blandt andet efter numrene ”Resume” og ”Brothers” ramte internettet, og sikrede ham plads på listen over de bedste nye navne på ”2020s Freshman Class” hos det prominente hiphop-magasin XXL.

Hitsinglen “Calling My Phone” feat. 6LACK, fra debutalbummet Destined 2 Win, gik direkte ind som nummer 3 på Billboard Hot 100, da den udkom i februar 2021, og sikrede dermed Lil Tjay hans hidtil højeste hitlisteplacering.

Albummet røg direkte ind som nummer 5 på Billboard 200 chart, og kometkarrieren blev blot cementeret yderligere med de mange prominente gæster, der ligeledes gav en hånd med heftige features på albummet, heriblandt Polo G, Fivio Foreign, Moneybagg Yo, Offset, Saweetie, Toosi og Tyga.

I 2022 overlevede Lil Tjay en alvorlig skudepisode, men det stoppede ham ikke i at lave ny musik, og på singlen ”Beat the Odds” ser man ham rappe direkte fra hospitalssengen. I 2023 er Tjay klar til at generobre verdens livescener stærkere end nogensinde og med endnu mere ny musik.

Lil Tjay gæstede senest Danmark i 2021 til hvad der blev en euforisk post-nedluknings forløsning i TAP1. Danske fans kan glæde sig til igen at hoppe i takt til den pulserende bas fra Lil Tjays trappede ørehængere, når han vælter Studie 1 i DR Koncerthuset dette forår.