Skip to content
Lisa Ekdahl

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

LISA EKDAHL GIVER EN TREDJE EKSTRA KONCERT I DR KONCERTHUSET

Den svenske sanglærke Lisa Ekdahl giver tre udsolgte koncerter i DR Koncerthuset til september, og grundet den enorme efterspørgsel får de mange danske fans nu en ekstra chance for at nyde Ekdahls underfundige og hjertevarme sange fra en lang og fænomenal karriere og hendes nye album GRAND SONGS, når hun giver en ekstra koncert 7. september.

Lisa Ekdahl har siden gennembruddet i 1994 sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af svensk visetradition, underspillet jazz og bossanova har Lisa Ekdahl formået at skabe et unikt luftig og kantet kammerjazzet udtryk.

Hun blev for alvor populær med albummet Med kroppen mot jorden og med sit samarbejde med Lars H.U.G på sangen ”Backwards” blev den svenske sangerinde folkeeje i hele Danmark, og der er heller ingen tvivl om, at Danmark har en helt særlig plads i hendes hjerte.

Populariteten herhjemme blev endnu engang bekræftet, da hun sidst gæstede Danmark i 2019 i Koncertsalen i DR-byen, hvor fremmødet var stort og folk sang med, når kvinden med den kvidrende stemme sang store hits som ”Vem vet?”, ”Du sålde våra hjärtan” og ”Öppna upp ditt fönster”.

I oktober 2021 udgav Ekdahl sit nye album GRAND SONGS, der byder på fortolkninger af nogle af hendes yndlingssange gennem tiden fra kunstnere som Beyonce, Carole King, Diana Ross og Bob Dylan.

Med Lisa Ekdahls formåen til at få store sange til at lyde lette og sødmefulde, er det uundgåeligt ikke at blive forført. Koncertsalens smukke omgivelser danner derfor den perfekte ramme om en koncert af den kaliber, og giver Lisa Ekdahls klassiske og følsomme sound den ekstra dimension, den fortjener.