Skip to content
Lisa Ekdahl København 2024
Lisa Ekdahl

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Mageløse Lisa Ekdahl vender tilbage til DR Koncerthuset

Efter fire udsolgte shows i Koncertsalen sidste år vender en af Sveriges med charmerende stemmer, Lisa Ekdahl, tilbage til DR Koncerthuset næste år, hvor hun giver tre koncerter i foråret.  

Lisa Ekdahl har siden gennembruddet i 1994 sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af svensk visetradition, underspillet jazz og bossanova har Lisa Ekdahl formået at skabe et unikt luftig og kantet kammerjazzet udtryk.

Hun blev for alvor populær med albummet Med kroppen mot jorden og med sit samarbejde med Lars H.U.G på sangen ”Backwards” blev den Lisa Ekdahl folkeeje i hele Danmark, og der er heller ingen tvivl om, at Danmark har en helt særlig plads i hendes hjerte.

Til april udgiver Lisa Ekdahl sit nye album Bang Bang i mitt hjärta, som bliver det første album i seks år, hvor sangerinden synger på sit svenske modersmål.

I 2024 kan Lisa Ekdahl fejre 30-års jubilæum for det succesfulde debutalbum og nu nordiske klassiker Vem vet. Det bringer blandt andet den svenske sanglærke til København, hvor hun kan opleves i selskab med sit mesterlige band, der udgøres af nogen af Sveriges fineste musikere.

Med Lisa Ekdahls formåen til at få store sange til at lyde lette og sødmefulde, er det uundgåeligt ikke at blive forført. Koncertsalens smukke omgivelser danner derfor den perfekte ramme om fejringen, og giver Lisa Ekdahls klassiske og følsomme sound den ekstra dimension, den fortjener – tre aftener i træk.

Lisas band på turné består af:

Mathias Blomdahl – Guitar & sang
Andreas Nordell – Bas & sang
Ola Winkler – Trommer & sang
Daniel Gahrton – Piano, synthar & Saxofon