Skip to content
Lous and The Yakuza
Lous and The Yakuza

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den fremadstormende congolesisk-belgisk sangerinde spiller sin første danske koncert til sommer, hvor hun besøger Studie 2 i DR Koncerthuset 16. juni.

Lous and The Yakuza har siden sin debutsingle ”Dilemme”, der udkom i 2019, fanget alles opmærksomhed inden for både musik-, mode- og kunstverdenen. Singlen indtog også P3’s æter som ugens uundgåelige samme efterår, og siden da har Lous and The Yakuza fulgt op med albummet Gore, der viser hendes flair for betagende og alsidige popsange.

Hun væver ubesværet et subtilt sortiment af stilarter sammen i sin musik – fra minimalistisk R&B over melodisk trap til nuanceret pop sunget på fransk med lige store dele af klassisk elegance og moderne swagger.

Lous and The Yakuza, hvis borgerlige navn er Marie Pierra-Kakoma, er født i Congo og har skrevet sange siden hun var barn. Hun har siden boet i Rwanda og Belgien, som hun i dag er bosat i.

Pierra-Kakoma fletter kontrasterne fra sin opvækst ind i sine sange, som indeholder en særlig emotionel rigdom, der har afsæt i de emner, den unge sangerinde har på hjerte.  I 2020 udgav Lous and The Yakuza sit førnævnte debutalbum Gore, hvor de stilistiske skift og nuancer fra singlerne går igen og understreger hendes styrke for diversitet.

Hun har i 2022 udgivet den helt nye single ”Kisé”, og har sideløbende med sine musikalske udgivelser også været aldeles aktiv i mode- og kunstverdenen. Hun er blevet muse for det legendariske modehus Louis Vuitton, for hvem hun fortolkede den amerikanske digter Amanda Gormans værk ”The Hill We Climb” til en kampagne i 2020, og hendes malerier har været udstillet på gallerier i Paris.

Lous and The Yakuza skulle have spillet på Roskilde Festival i 2020 samt i Pumpehuset i 2021, som den globale pandemi desværre spændte ben for. Nu kan danske fans glæde sig til at opleve den congolesisk-belgisk sangerindes allerførste koncert på dansk jord, når hun indtager Studie 2 til juni.