Skip to content
Michael McIntyre
Michael McIntyre - "Macnificent"

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Comedy-superstjernen Michael McIntyre er tilbage!

Den britiske komiker er tilbage med sit nye show MACNIFICENT, som han besøger Aalborg Hallen med 7. december og Royal Arena i København 8. december.

Michael McIntyre er ikke kun den største komiker i Storbritannien – han er en af de største komikere i verden. Videre er han vært på det BAFTA-vindende show Michael McIntyre’s Big Show og The Wheel, som er to af BBCs mest succesfulde underholdningsshows.

Han seneste verdensturné Big World Tour i 2019, der også dengang lagde vejen forbi Aalborg og København, solgte over 4 millioner billetter og slog box-office rekorder på tværs af kloden.

Nu er den ikoniske komiker endelige tilbage 5 år senere, og der kan stilles garant for, at Michael McIntyre får publikum til at trille ned ad stolene af grin, når han på ægte McIntyresk vis finder glæden, og ikke mindst det morsomme, i alt vanviddet omkring os.

Dette er en i verdensklasse tilbagevenden til stand-up scenen, du på ingen måder vil gå glip af!