Skip to content
Milliardærklubben live
Milliardærklubben Live

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Milliardærklubben går live! Finans- og geopolitik er ikke kedeligt, så længe man er i det rette selskab. Podcasten om alt det din bank ikke fortæller dig kan nu opleves på Bremen teater den 8. februar 2023!

I en kaotisk tid med krig, heftige udsving på aktiemarkedet og en kommende recession har du krav på uafhængige vurderinger af verdens gang. Den uafhængige top-økonom Andreas Steno vil sammen med den geopolitiske strateg Mikkel Rosenvold levere analyserne – og de er kun i lommen på dig! Showet vil få besøg af en række prominente gæster, som i selskab med værterne vil give dig et kritisk blik på formidlingen af politik og finans samt give dig en række tips til, hvordan du bedst forvalter din formue, tager samtalen om dit lån med bankrådgiveren og hvordan du gennemskuer ejendomsmæglerens luftkastel.

Milliardærklubben er lavet i samarbejde med Podimo. Har du lyst til at lytte til den, eller nogle af alle de eksklusive podcasts og lydbøger der er på Podimo, kan du ved at klikke på dette link, få de første 60 dage gratis.