Skip to content
MODERAT + SUPPORT: SYLVERE

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Den elektroniske sværvægtsgruppe Moderat er tilbage og klar til at hypnotisere København 

Efter en lang pause kan publikum forvente en oplevelse af de helt store, når Moderat vender tilbage og indtager Den Grå Hal i København 24.oktober med deres udsøgte technoide skønhedsorgie og tunge basgange.

Gode ting kommer altid i tre, og når sværvægterne Gernot Bronsert og Sebastion Szary fra Modeselektor og Sascha Ring fra Apparat går sammen, sker der noget unikt og magisk. Genremæssigt blander trekløveret alle de seneste elektroniske tendenser med organisk musik og traditionel sangskrivning. Modeselektors buldrendne beats, basgange og karakteristiske rimshotsamples skaber den perfekte kontrast til Apparats følsomme subtile melodier og himmelstræbende lyse stemme.

De tre producere mødte hinanden første gang i 2002, hvor både Modeselektor og Apparat var veletablerede på den berlinske musikscene. Apparat havde lige udgivet sit debutalbum og Modeselektor en serie af 12”s.

I 2003 udgav de deres første EP sammen ved navn Auf Kosten der Gesundheit, men på grund af hver deres hæsblæsende succes, udkom debutalbummet Moderat først i 2009. I 2013 udkom deres andet album med den beskedne titel II, og deres seneste album III udkom tilbage i 2016.

Moderat fortsætter i deres sædvanlige stil, og fans er blevet vant til den berlinske trios tempo, der gør, at de kan møde dem på den mest autentiske måde muligt – både i deres soloprojekter og samlet. Sammen har de formået at skabe noget i fællesskab, de ikke skaber individuelt – Modeselektor holder rammen og bringer farverne. Apparat maler historien, Moderat gerne vil fortælle os.

Sidst, Moderat spillede i Danmark, var på Orange scene på Roskilde Festival i 2017, hvor de leverede en blændede koncert til stor begejstring for både publikum og anmelderne.

Vi er igen klar til at opleve, hvad sublime elektroniske drømme er lavet af, når Moderat kommer tilbage Danmark og indtager Den Grå Hal 24. oktober til tunge basdrops og hypnotiserende lyrik.