Skip to content
Nation of Language
Nation of Language + Support: Mood Bored

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Det fremadstormende New Yorker-band er klar til at genbesøge Danmark med ny musik til efteråret, hvor de bringer deres verdensklasse synthpop til Pumpehuset i København 18. september.

Nation of Language har haft fart på siden deres roste introduktion på den store musikscene med debutalbummet Introduction Presence fra 2020. Albummet høstede fine ord fra flere af verdens prominente musikmedier som Fader, Stereogum og NME, for bandets friske, dansable og passionerede bud på new wave og post-punk. Med frontmand Ian Devaneys umiskendelige vokal i samspil med skyhøje melodier og håbefulde toner, skaber Nation of Language mesterlig synthpop international klasse.

Ovenpå den fantastiske modtagelse af debutalbummet har Nation of Language ikke ladet deres momentum dø ud, men derimod udgivet endnu et fuldlængde album i 2021, A Way Forward, der i tråd med forgængeren, cementerede bandets position som et af tidens synth-pop mestre:

“It can’t have been an easy task bettering their debut offering, but Nation of Language have here – and, in turn, they’ve delivered a true modern-day classic of the synth-pop genre.” – NME

Senest har bandet udgivet deres nye single ”Sole Obsession” i marts 2023, der er forløber for deres kommende nye studiealbum Strange Disciple, som lander til sommer, og bliver startskuddet på deres største headliner turné til dato.

Danske fans kan derfor ligeledes begynde at glæde sig til nyt besøg fra Nation of Language, når de bringer deres anerkendte og højenergiske liveshow og nye musik med til Pumpehuset 18. september.

Nation of Language