Skip to content
Rammstein
Rammstein

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Meget mere feuer til Danmark! Rammstein indtager København

Rammstein fortsætter med at blive større og vildere! Danskernes yndlings tysksprogede industrial-metalband bringer et af verdens største og bedste liveshows til København næste år. Rammstein er notorisk kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde og vanvittige pyroteknik og ekstremt gennemførte liveshows, hvor der i den grad ikke er skruet ned for hverken det ekstravagante eller ekstraordinære.

Bandet udgav i 2022 deres ottende studiealbum Zeit, som fulgte op på deres selvbetitlede multi-platin album fra 2019, som fans havde ventet på i knap 10 år. Med det længeventede album lød startskuddet til Rammsteins europæiske stadionturné, som var bandets første nogensinde.

Rammstein har de seneste år været på landevejene med netop deres massivt succesfulde Europe Stadium Tour, der har vakt stor begejstring hos millioner af fans og anmeldere på tværs af Europa – og de er slet ikke færdige!

Succesen fortsætter, og i 2024, lige i tide til bandets 30-års jubilæum, kan endnu flere nordiske fans få glædeligt gensyn med, eller opleve de rutinerede tyske metalhelte for første gang, når Rammstein indtager Valbyparken i København med deres eneste koncert i Skandinavien.