Skip to content
Rammstein + Support: Abélard

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Du siger Fyn – Vi siger Feuer!
Rammstein indtager Odense

Du hast! Rammstein har netop spillet en total udsolgt koncert i Ceres Park i Aarhus. Til sommer næste år vender de tilbage til Danmark, hvor de besøger Odense Dyrskueplads 2. juni 2023.

Det bliver større og vildere end nogensinde, når danskernes yndlings tysksprogede industrial-metalband bringer et af verdens største og bedste liveshows til Fyn næste år. Rammstein er notorisk kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde og vanvittige pyroteknik og ekstremt gennemførte liveshows, hvor der er i den grad, ikke er skruet ned for hverken det ekstravagante eller ekstraordinære.

Rammstein udgav tidligere på året deres ottende studiealbum Zeit, som fulgte op på deres selvbetitlede multi-platin album fra 2019, som fans havde ventet på i knap 10 år. Med det længeventede album lød startskuddet til Rammsteins europæiske stadionturné, som var/er bandets første nogensinde.

Rammstein har de seneste par år, kun afbrudt af pandemien, været på landevejene med netop deres massivt succesfulde European Stadium Tour til stor begejstring for fans og anmeldere på tværs af Europa – og Rammstein er slet ikke færdige!

Succesen fortsætter, og i 2023 kan endnu flere danskere få et glædeligt gensyn med eller opleve de rutinerede tyske metalhelte for første gang, når Rammstein indtager Odense.