Skip to content
SOEN
SOEN + special guests: MOLYBARON + TERRA

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Det progressive metalband anført af tidligere Opeth trommeslager Martin Lopez er klar til at bringe deres ulmende energi tilbage til Europas livescener på den kommende Memorial Tour, der rammer både Odense og København dette efterår.

 

Den ildnende og fængende svenske metalgruppe SOEN er klar til at følge op på deres seneste års verdensomspændende turné med endnu en mastodont tour.

 

Trommeslager og medstifer Martin Lopez udtaler: “Performing for our fans is the very essence of SOEN, it’s the fuel that makes our souls burn the brightest of flames. We cannot wait to get back on the road and play for your all!”

 

Bandet har med deres fem album og evne til at sammensmelte fængende melodier i et kraftfuldt univers af gennemskærende guitarer og fremdrevne trommer, som bandet selv kalder ”melodisk, tungt, indviklet og anderledes”, efterhånden opbygget en hengiven fanskare i hele verden.

 

SOEN besøgte senest Danmark i 2021, hvor de gav intet mindre end tre koncerter, og danske fans kan nu igen glæde sig til at headbange stille med på bandets melodiøse progressive metal, når deres kommende Memorial Tour skydes i gang på Posten i Odense 20. september og Amager Bio i København 21. september.