Skip to content
TOTO - Special guest: 10cc

Ingen kommende events

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Hold The Line! Med Steve Lukather og Joseph Williams i front drager Legendariske TOTO på ”Dogs of Oz” tour næste år, hvor de rammer Paradepladsen i Viborg torsdag 11. august og Royal Arena 13. august.

I 2018 kunne TOTO fejre 40-års jubilæum, hvilket de blandt andre gjorde i fremragende selskab med danskerne i et komplet udsolgt Forum Copenhagen. Næste år vender de retur til Danmark med alle de store klassikere som ”Africa”, ”Rosanna”, ”Georgy Porgy”, ”Stop Loving You” og ”Hold The Line” samt nyere sange fra bandets bugnende bagkatalog i Royal Arena og på Paradepladsen i Viborg.

De sidste par gange TOTO har besøgt Danmark har de i den grad leveret og har efterladt publikum såvel som anmelderne begejstrede. Både under deres førnævnte besøg i København og senest i Ceres Arena i Aarhus sidste år, hvor Gaffa kvitterede med 5 stjerner begge steder.

TOTO forbliver et af de topsælgende og mest turnerende bands på verdensplan. De har solgt over 40 millioner album og været nomineret til utallige Grammy-priser i hjemlandet USA. Anno 2021 bliver de ved med at transcendere standarder, der er sat af musikindustrien, ved at være synonym med musikalsk troværdighed.

Bandet er definitionen af popkultur og et af de 70’er bands, som har udholdt de skiftende trends og stilskift og derved har haft en karriere med en verdensomspændende fanbase, som tæller flere generationer.

Erfaring kan fortælle, at der er lagt op til en fest og hitparade af de helt store dimensioner, når TOTO vender retur til Danmark – og med bandets historik i det danske, hvor de stort set altid spiller for udsolgte sale, gælder det om at være hurtig, hvis man skal opleve legenderne i aktion.