Skip to content
Trevor Noah

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

Efter et stort set udsolgt show i Forum ved sit sidste besøg i 2018, vender den Sydafrikanske komiker og prisvindende The Daily Show vært, Trevor Noah, tilbage til Danmark, hvor han indtager Royal Arena på sin Back To Abnormal World Tour 24. maj 2022.

Trevor Noah har haft en bemærkelsesværdig karriere, der har gjort hans navn kendt verden over. Han har lavet standup i mere end et årti, og sidste efterår udkom hans tiende comedy-special Son of Patricia, som kan ses på Netflix. En special hvor Trevor Noah giver sit syn på blandt andet racisme, immigration og camping.

Udover sin komiker- og tv-værtkarriere er Trevor Noah også skuespiller og forfatter, og han har blandt andet skrevet den prisbelønnede New York Times bestseller Born a Crime: Stories from a South African Childhood, som udkom i 2016.

Bogen er en samling af personlige historier om barndommen i Sydafrika og giver læseren et ærligt og intimt indblik i den verden og de omgivelser, som har været med til at skabe den mand, som Trevor Noah er i dag. Det er sande historier – nogen mørke, nogen chokerende, nogen bizarre og andre kærlige, men altid med en humoristisk vinkel.

Trevor Noah besøgte sidst Danmark i 2018, hvor han optrådte i et tætpakket Forum med sin tankevækkende, reflekterede og ikke mindst hysterisk morsomme comedy foran et begejstret publikum. I foråret 2022 gentager han succesen, når han besøger Royal Arena med sit helt nye show Back To Abnormal.