Skip to content

19 jan. 2022

Koncert

Bear’s Den uddeler musikalske bjørnekram i foråret

Bear’s Den har siden udgivelsen af det succesfulde debutalbum Islands været et af Englands mest lovende navne på bølgen af internationale folkrock bands. De har turneret med blandt andre Mumford & Sons, og har tidligere besøgt Danmark og spillet for fyldte sale i Pumpehuset og Lille Vega.

Nu har bandet, der består af forsanger/guitarist Andrew Davie og multi-instrumentalist Kev Jones, annonceret et nyt album, hvor den stemningsfyldte første single ”All That You Are” landede i november.

Sidst Bear’s Den besøgte Danmark, spillede de for en komplet udsolgt sal i Lille Vega en mørk novemberaften i 2019, der indbragte dem fire stjerner hos Gaffas anmelder. Til foråret kravler folk-bjørnene igen ud af vinterhiet og flere nedlukningers mørke, og omfavner sultne fans med helt ny musik i Studie 2.

Billetsalget starter 28. januar kl. 10

Flere nyheder

Læs alle nyheder

Flere nyheder

11 maj 2022

SOHN besøger VEGA

Sohn tryllebinder VEGA med vokal vellyd og svævende beats til efteråret.
Læs mere
3 maj 2022

Tove Lo kommer til Danmark

Den svenske stjerne inviterer til popfest i Store VEGA til efteråret
Læs mere
3 maj 2022

All Things Live søger Project Manager

Har du erfaring fra musikbranchen, ild i øjnene og kan have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye Project Manager på holdet hos All Things Live Denmark.
Læs mere
12 apr. 2022

Lous and The Yakuza kommer til Danmark

Den hypede sangerinde giver endelig sin første koncert i Danmark til sommer, hvor hun indtager Studie 2 i DR Koncerthuset
Læs mere
5 apr. 2022

Father John Misty besøger København med nyt album

Med fremragende anmeldelser fra sit sidste besøg i København i 2018, vender indie-faderen tilbage til den danske hovedstad næste forår og indtager K.B. Hallen 2. marts 2023.
Læs mere
1 apr. 2022

Lasse Skriver tager på DK tour

Billetterne til Lasse Skrivers første koncert på Ideal Bar i VEGA blev revet væk på få timer. Nu rykker den koncert i Lille Vega og det unge talent er også klar med koncerter lande...
Læs mere
31 mar. 2022

Vil I se vores smukke navler?

Makkerparret Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge er klar med en landsdækkende standup tour i efteråret. Men er de klar?
Læs mere
29 mar. 2022

Common Ground Festival 2022

Byd velkommen til Københavns nye festival; Common Ground Festival.
Læs mere
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder om nye shows, eksklusive presales og spændende konkurrencer.