Skip to content

16 mar. 2022

Comedy

Mikkel Rask er klar med ny tour

Danskerne raser! Sådan lyder overskrifterne tit, og alle oplever at blive vrede – men måske især Mikkel Rask.

Den talentfulde komikers nye show RASENDE handler om at kæmpe med sin vrede. Og måske finde ud af, hvad han kan bruge den til. For vreden kan både ødelægge og inspirere – og være kraftig benzin på comedybålet.

Oplev et forrygende stand-up-show om alle de ting, der irriterer os i hverdagen, men også hvad der ligger bag vores vrede. Om showet siger Mikkel selv:

“Jeg vil lave et show om en følelse, som alle i publikum kan genkende. Vrede er et tabu, en dødssynd – og derfor utrolig spændende! Folk skammer sig, når de mister besindelsen, og vreden er uvelkommen i næsten alle sammenhænge – undtagen comedy. Det bliver det sjoveste, jeg har lavet – og målet er at gøre så mange som muligt glade ved at udstille mit latterlige og mangeårige raseri”.

Se, om Mikkel formår at gå fra vred til glad ung mand, eller om han ender som gammel gnavpot – alt sammen i showet RASENDE fra november 2022.

Træk vejret, tæl til 10 og køb billet.

Billetsalget er startet.

Flere nyheder

Læs alle nyheder

Flere nyheder

11 maj 2022

SOHN besøger VEGA

Sohn tryllebinder VEGA med vokal vellyd og svævende beats til efteråret.
Læs mere
3 maj 2022

Tove Lo kommer til Danmark

Den svenske stjerne inviterer til popfest i Store VEGA til efteråret
Læs mere
3 maj 2022

All Things Live søger Project Manager

Har du erfaring fra musikbranchen, ild i øjnene og kan have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye Project Manager på holdet hos All Things Live Denmark.
Læs mere
12 apr. 2022

Lous and The Yakuza kommer til Danmark

Den hypede sangerinde giver endelig sin første koncert i Danmark til sommer, hvor hun indtager Studie 2 i DR Koncerthuset
Læs mere
5 apr. 2022

Father John Misty besøger København med nyt album

Med fremragende anmeldelser fra sit sidste besøg i København i 2018, vender indie-faderen tilbage til den danske hovedstad næste forår og indtager K.B. Hallen 2. marts 2023.
Læs mere
1 apr. 2022

Lasse Skriver tager på DK tour

Billetterne til Lasse Skrivers første koncert på Ideal Bar i VEGA blev revet væk på få timer. Nu rykker den koncert i Lille Vega og det unge talent er også klar med koncerter lande...
Læs mere
31 mar. 2022

Vil I se vores smukke navler?

Makkerparret Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge er klar med en landsdækkende standup tour i efteråret. Men er de klar?
Læs mere
29 mar. 2022

Common Ground Festival 2022

Byd velkommen til Københavns nye festival; Common Ground Festival.
Læs mere
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder om nye shows, eksklusive presales og spændende konkurrencer.