Skip to content
Niarn
Niarn

NIARN

  • Den originale badboy rapper

  • Kæmpe bagkatalog med rap-klassikere

  • Genopstandelse tour 2022 – Himmelfarten tour i 2023

Niarn bragede for alvor ind på den danske hiphop-scene i 2004 med sit debutalbum Årgang 79’, der indbragte rapperen en guldplade. Debuten fulgte han op med den lige så store succes Antihelt to år senere.

Med succesen fulgte endnu et album; Rød Aaalborg, et travlt liv med utallige timer på landevejene, tid i backstagelokaler med køleskabe fyldt med fristelser, og den gentagende fest til den lyse morgen. Et liv i overhalingsbanen, der kom til en brat ende, da Niarn forsvandt ind i fristelserne og satte misbrug over menneske, som endte i livstruende følger og en tur på intensiv. Året efter, i 2014, meddelte Niels Roos i Aftenshowet på DR1, at han stoppede karrieren under navnet Niarn.

I dag har Niels Roos levet i ædruelighed siden sin indlæggelse. Han er blevet far og har brugt sin tid på at fortælle om Niarn i form af foredrag, bøger og dokumentar-film. Myten om Niarn lever, og fans henvender sig dagligt til Niels i ønsket om Niarns genopstandelse – og se ham live enten igen eller for første gang.

Niarns genopstandelse blev en realitet i 2022, hvor den danske rapper stod op af graven med annonceringen af en koncert i VEGA, som blev udsolgt på få timer. I kølvandet på succesen fulgte Niarn op med en tour rundt i hele landet. I efteråret 2023 drager antihelten fra dobbelt A på sin nye “Himmelfarten” tour, hvor han besøger 8 danske byer.

Hvis du heller ikke var færdig med Niarns musik for 7 år siden, da han indstillede karrieren, kan du også booke Niarn gennem All Things Live til dit næste arrangement. Det er også muligt at booke et foredrag med Niarn, hvor han beretter om det liv, han levede før og efter livet som en legende inden for dansk rapmusik.

Booking kontakt

Morten Hundahl
Booking – Agent
morten@allthingslive.com
+45 2253 0091

John Blicher Madsen
Booking – Agent
john@allthingslive.com
+45 2067 6604

Michael Vitten
Corporate Booking Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Niarn

Niarn

Book Niarn

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2