Niarn
Niarn

NIARN

  • Den originale badboy rapper

  • Kæmpe bagkatalog med rap-klassikere

  • Comeback tour 2022

Niarn bragede for alvor ind på den danske hiphop-scene i 2004 med sit debutalbum Årgang 79’, der indbragte rapperen en guldplade. Debuten fulgte han op med den lige så store succes Antihelt to år senere.

Med succesen fulgte endnu et album; Rød Aaalborg, et travlt liv med utallige timer på landevejene, tid i backstagelokaler med køleskabe fyldt med fristelser, og den gentagende fest til den lyse morgen. Et liv i overhalingsbanen, der kom til en brat ende, da Niarn forsvandt ind i fristelserne og satte misbrug over menneske, som endte i livstruende følger og en tur på intensiv. Året efter, i 2014, meddelte Niels Roos i Aftenshowet på DR1, at han stoppede karrieren under navnet Niarn.

Anno 2021 har Niels Roos levet i ædruelighed siden sin indlæggelse. Han er blevet far og har brugt sin tid på at fortælle om Niarn i form af foredrag, bøger og dokumentar-film. Myten om Niarn lever, og fans henvender sig dagligt til Niels i ønsket om Niarns genopstandelse – og se ham live enten igen eller for første gang.

Niarns genopstandelsen blev en realitet i år, hvor den danske rapper stod op af graven med annonceringen af en koncert i VEGA næste år, som blev udsolgt på få timer. I kølvandet på succesen følger Niarn nu op med en tour i hele landet.

Hvis du heller ikke var færdig med Niarns musik for 7 år siden, da han indstillede karrieren, kan du også booke Niarn gennem All Things Live til dit næste arrangement. Det er også muligt at booke et foredrag med Niarn, hvor han beretter om det liv, han levede før og efter livet som en legende inden for dansk rapmusik.

John Blicher Madsen
john@allthingslive.com
+45 20676604

Morten Hundahl
morten@allthingslive.com
+45 22530091

Niarn

Niarn

Book Niarn

Er du på jagt efter en artist, komiker eller helt enkelt en stor entertainer til dit næste live event? Udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig med at booke dit næste minde.

1/2