Skip to content
Adore Delano + support: Sander Sanchez

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

DRAG RACE-STJERNEN ADORE DELANO GIVER SIN FØRSTE KONCERT I DANMARK

 Den amerikanske drag queen, singer-songwriter og tv-personlighed Adore Delano, der blandt andet er kendt fra RuPaul’s Drag Race, er klar til at indtage verden i 2022 på sin ”Party Your World” tour. Til efteråret er det Danmarks tur, hvor hun rocker Studie 2 i DR Koncerthuset lørdag 1. oktober.

 Delano startede sin musikalske karriere som deltager i American Idol i 2008 under sit borgerlige navn Daniel Anthony Noriega, inden Adore Delano først blev vist til verden i sjette sæson af RuPaul’s Drag Race. Her nåede den spirende stjerne helt i top tre og dukkede igen op i showet til RuPaul’s Drag Race All Stars 2.

Hun er en af de deltagere, der har haft størst succes efter programmet, hvor hun har formået at bygge bro til sin musikalske karriere. Hendes rockede lyd og karisma har vakt stor begejstring hos fans af både musik og drag.

Adore Delano har tilføjet tre album til sin voksende diskografi og senest ep’en Dirty Laundry, som udkom sidste år. I 2022 er hun klar med ny tour og indtager verdensherredømmet med manér under budskabet Party Your World.

Danske fans kan derfor glæde sig til endelig at opleve Delano på dansk jord, når hun skruer op for festen i DR Koncerthuset til efteråret.